Otib-Skillsmanager > Nieuwsbrief > Workshops voor een goede voorbereiding op gesprekken tussen leidinggevende en medewerker! Deel op Pinterest
Meld je aan voor de workshops!
26-03-2019
Workshops voor een goede voorbereiding op gesprekken tussen leidinggevende en medewerker!

Een goed gesprek, maar ook de voorbereiding en de follow up zijn heel belangrijk.

Als leidinggevende wil je je goed voorbereiden op de gesprekken met je medewerkers. Een ontwikkelings-/functioneringsgesprek is namelijk veel meer dan een moetje; het is hét moment om samen met je mensen te bespreken hoe zij en je bedrijf zich verder kunnen ontwikkelen.

Workshops OTIB-skillsmanager

In de praktijk blijven bij deze gesprekken vaak onderwerpen liggen. OTIB-skillsmanager helpt je bij het voorbereiden, voeren en vastleggen van een effectief en gestructureerd gesprek.

Je hebt het al tijdje op de stapel liggen van 'to-do' om deze tool in te richten, maar het komt er niet van. Je bent wel eens begonnen, maar toen de vragen kwamen, ben je ook weer gestopt. Denk dan eens aan de workshops. Achter een laptop ben je zelf aan het werk. Weg van kantoor, weg van collega's met vragen en telefonische onderbrekingen. In het bijzijn van ervaren adviseurs die je ondersteunen en begeleiden bij het inrichten van het instrument.

De workshops zijn centraal in het land van 15.00 – 19.00 uur:

  • Dinsdag 14 mei:                            Woerden
  • Donderdag 3 oktober:                   Woerden

Meer informatie over de workshops vind je op www.otibskillsmanager.nl/workshops.

Aanmelden? Stuur een mail met uw gegevens en de datum van de workshop aan otibskillsmanager@otib.nl
 

Workshops voor leidinggevenden: OTIB-skillsmanager inclusief functioneren installeren

Tijdens deze workshop leren de leidinggevenden eerst alle ins en outs van OTIB-skillsmanager. Daarna gaan ze aan de slag met het functioneringsgesprek. We wisselen theorie en praktijk af, én het gesprek wordt geoefend met een trainingsacteur.

De training duurt 1 dag. Bij minimaal 8 deelnemers kan de training incompany worden gegeven.
Ook zijn er een paar ‘open inschrijvingen’ gepland door het land heen.

De adviseur!

Wil je meer informatie over de workshops of wil je overleggen wat OTIB-skillsmanager voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van de OTIB-skillsmanager adviseurs:

Deze nieuwsbrief ontvang je in het kader van OTIB-skillsmanager. Je bent hiervoor aangemeld omdat je contact hebt, of in het verleden hebt gehad, inzake OTIB-skillsmanager. Mocht je deze nieuwsbrief niet wensen te ontvangen, dan kan je je afmelden via www.otibskillsmanager.nl onder het kopje nieuwsbrief aan de rechterkant.