X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Medewerkers

Meer plezier in uw werk? Beter zicht op uw eigen toekomstplannen?  Meer grip op uw loopbaan? Breng in beeld wat u nu doet. En wat u zou willen doen. Wat uw sterke kanten zijn en waar uw uitdagingen liggen. Met mijntechniekloopbaan.nl komt u in een half uur tot antwoorden op uw vragen.

 

Uw toekomst

U bent regisseur van uw eigen toekomst. OTIB heeft ook voor werknemers een eigen variant van de skillsmanager, genaamd Mijn Techniekloopbaan. mijntechniekloopbaan.nl geeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen loopbaancoach te zijn. Wat doet u nu en wat zou u willen doen. Welke kennis en kunde is daarvoor nodig en hoe kunt u die verkrijgen.

 

Ga aan de slag voor uw eigen toekomst in een aantal stappen:

  • maak uw eigen functiebeschrijving op basis van een helder voorbeeld;
  • vul uw persoonlijk profiel: geef aan wat u graag doet, niet leuk vindt, al kunt of nooit zal leren; 
  • beoordeel uw prestaties, uw kennis en vaardigheden;
  • ontdek wat uw sterke en zwakke kanten zijn;
  • vind passende opleidingen;
  • bekijk uw doorgroeimogelijkheden in andere functies; en
  • zie welke innovaties van invloed kunnen zijn op uw huidige of toekomstige functie.


Elke medewerker in de technische installatiebranche kan mijntechniekloopbaan.nl gebruiken. Ook als u nog niet werkzaam bent in de technische installatiebranche kunt u met dit digitale instrument uw mogelijkheden verkennen. U kunt in mijntechniekloopbaan.nl werken met en zonder account. Indien u een account aanmaakt, blijven uw gegevens bewaard en kunt u een volgende keer direct verder waar u bent gebleven. Wilt u eens rondkijken en de mogelijkheden zien die mijntechniekloopbaan.nl kan bieden, klik hier

 

Bent u aan het kijken naar mogelijkheden om binnen de installatie te komen werken ? Wilt u veranderen van baan binnen de installatietechniek ? Neem dan contact op met de adviseur arbeidsmarkt, zij heeft kennis van vacatures en mogelijkheden om in de installatiebranche te werken. Op 'Steunpunt OTIB' ziet u wie de adviseur arbeidsmarkt voor uw regio is. 

Heeft u nog geen account, neem dan contact op met de supportdesk: 0800 - 7554557 of support@skillskompas.nl 

Wanneer u graag met OTIB-skillsmanager aan de slag wil, maar het er op een of andere manier niet van komt om te starten, denk dan eens aan de workshops.

In 2019 worden er 2 workshops georganiseerd: 14 mei en 3 oktober. Voor aanmelden mail naar otibskillsmanager@otib.nl 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager. U wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, tips en trucks over het gebruik van het instrument. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager of meld u aan!

Door aan te melden gaat u akkoord dat OTIB uw persoonsgegevens verwerkt voor het verzenden van de nieuwsbrieven en u heeft tevens het privacy statement gelezen.  

 

E-MAIL

Wilt u de eerste stappen zetten met OTIB-skillsmanager?
Maak dan gebruik van de verschillende handleidingen die online beschikbaar zijn! Zie hier het overzicht.

Wilt u overleggen wat OTIB-skillsmanager voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met de OTIB-skillsmanageradviseur; Nathalie van der Spek

Voer in wat u zoekt en OTIB helpt u graag verder.