Otib-Skillsmanager > Nieuwsbrief > OTIB-skillsmanager en de samenhang met andere instrumenten en doelstellingen Deel op Pinterest
Wat kan OTIB-skillsmanager voor jou betekenen?
29-01-2019
Wat kun je nog meer met OTIB-skillsmanager?

In vorige nieuwsbrieven hebben we geschreven over OTIB-skillsmanager als instrument om, naast functioneringsgesprekken, ook in te zetten voor re-integratie bij langdurig verzuim en het begeleiden van leerlingen. Maar OTIB-skillsmanager is ook prima te combineren met veranderingen die je binnen je bedrijf wilt doorvoeren. Ga je aan de slag met “LEAN*”, “QRM**” of andere vergelijkbare bedrijfsstrategieën waarbij verandering het onderwerp is, dan ondersteunt de inzet van OTIB-skillsmanager je daarbij.

Wil je je leidinggevenden voorzien van handvatten om meer rendement uit de gesprekken met hun medewerkers te laten halen, combineer dan de inzet van OTIB-skillsmanager met de training “Functioneren Installeren voor Leidinggevenden” van OTIB.

Ook kan OTIB-skillsmanager een goede bijdrage leveren aan de samenwerking van de verschillende teams en afdelingen. In combinatie met de workshop “Samenwerken” van OTIB zal dit de ontwikkeling van medewerkers op een hoger plan brengen en zullen de medewerkers in het bedrijf efficiënter aan de slag gaan.

Meer informatie over OTIB-skillsmanager vind je op www.otibskillsmanager.nl.
Download hier een niet limitatief overzicht van doelstellingen waarbij je OTIB-skillsmanager kunt inzetten als instrument en maak een afspraak met een OTIB-skillsmanager adviseur om te bespreken welke doelstellingen je binnen jouw bedrijf kunt realiseren met mede inzet van OTIB-skillsmanager.


*Lean is een werkwijze die erop gericht is maximale waarde voor de klant te realiseren met een zo min mogelijk verspilling van arbeids- en productiemiddelen. Door faalkosten te voorkomen worden bedrijfsresultaten verbeterd  en gaan operationele kosten omlaag.

**QRM is gericht op het verkorten van doorlooptijden. Het resultaat: lagere voorraden, kortere levertijden en lagere kosten.

De adviseur!

Wil je overleggen wat OTIB-skillsmanager voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van de OTIB-skillsmanager adviseurs:

Deze nieuwsbrief ontvang je in het kader van OTIB-skillsmanager. Je bent hiervoor aangemeld omdat je contact hebt, of in het verleden hebt gehad, inzake OTIB-skillsmanager. Mocht je deze nieuwsbrief niet wensen te ontvangen, dan kun je je afmelden via www.otibskillsmanager.nl onder het kopje nieuwsbrief aan de rechterkant.