X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Workshops

In 2019 workshops OTIB-skillsmanager!

U hebt het al tijdje op de stapel liggen van 'to-do'. Maar het komt er niet van. U bent wel eens begonnen, maar toen de vragen kwamen, bent u ook weer gestopt. Wanneer u al kennis hebt gemaakt met OTIB-skillsmanager en al weet dat u graag met OTIB-skillsmanager aan de slag wilt, maar het er toch op een of andere manier niet van komt om te starten, denk dan eens aan de workshops. 

 

Tijdens de workshop gaat u zelf aan de slag met het inrichten van het systeem. U maakt het functiehuis van uw organisatie, u richt het systeem in, met leidinggevenden en teams. Achter een laptop bent u zelf aan het werk. Weg van kantoor, weg van collega's met vragen en telefonische onderbrekingen. In het bijzijn van ervaren adviseurs die u ondersteunen en begeleiden bij het inrichten van het instrument. Tijdens deze workshop van 4 uur kunt u grote stappen maken voor het inrichten, zodat het u op kantoor vrijwel geen tijd meer kost.

 

De workshops worden gehouden van 15.00 - 19.00 uur in Woerden, op kantoor van OTIB. Voor 2019 is de volgende datum gepland: 

 

* donderdag 3 oktober  

 

Wilt u aanmelden, stuur dan een mail met de dag van uw voorkeur aan: otibskillsmanager@otib.nl

 

Wilt u een workshop bij u op kantoor, neem dan contact op met een van de adviseurs: 

 

 

Heeft u nog geen account, neem dan contact op met de supportdesk: 0800 - 7554557 of support@skillskompas.nl 

Wanneer u graag met OTIB-skillsmanager aan de slag wil, maar het er op een of andere manier niet van komt om te starten, denk dan eens aan de workshops.

In 2019 worden er 2 workshops georganiseerd: 14 mei en 3 oktober. Voor aanmelden mail naar otibskillsmanager@otib.nl 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager. U wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, tips en trucks over het gebruik van het instrument. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager of meld u aan!

Door aan te melden gaat u akkoord dat OTIB uw persoonsgegevens verwerkt voor het verzenden van de nieuwsbrieven en u heeft tevens het privacy statement gelezen.  

 

E-MAIL

Wilt u de eerste stappen zetten met OTIB-skillsmanager?
Maak dan gebruik van de verschillende handleidingen die online beschikbaar zijn! Zie hier het overzicht.

Wilt u overleggen wat OTIB-skillsmanager voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met de OTIB-skillsmanageradviseur; Nathalie van der Spek

Voer in wat u zoekt en OTIB helpt u graag verder.