Otib-Skillsmanager > Nieuwsbrief > Workshop OTIB-skillsmanager: weg van je werkplek aan de slag met OTIB-skillsmanager! Deel op Pinterest
Meld je aan voor de workshop OTIB-skillsmanager
25-04-2019
Workshop OTIB-skillsmanager: weg van je werkplek aan de slag met OTIB-skillsmanager!

Je hebt het al tijdje op de stapel liggen van 'to-do' om OTIB-skillsmanager in te richten, maar het komt er niet van. Je bent wel eens begonnen, maar toen de vragen kwamen, ben je ook weer gestopt. Kom dan naar de workshop OTIB-skillsmanager!

Achter een laptop ben je zelf aan het werk. Weg van kantoor, weg van collega's met vragen en telefonische onderbrekingen. In het bijzijn van ervaren adviseurs die je ondersteunen en begeleiden bij het inrichten van het instrument. Ook spreek je andere collega-bedrijven en kan je o.a. HR ervaringen met elkaar uitwisselen.

De workshops zijn centraal in het land van 15.00 – 19.00 uur: 

  • Dinsdag 14 mei:                            Woerden
  • Donderdag 3 oktober:                   Woerden

Meer informatie over de workshops vind je op www.otibskillsmanager.nl/workshops.

Aanmelden? Stuur een mail met uw gegevens en de datum van de workshop aan otibskillsmanager@otib.nl
 

DE ADVISEUR!

Wil je meer informatie over de workshops of wil je overleggen wat OTIB-skillsmanager voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van de OTIB-skillsmanager adviseurs:

Deze nieuwsbrief ontvang je in het kader van OTIB-skillsmanager. Je bent hiervoor aangemeld omdat je contact hebt, of in het verleden hebt gehad, inzake OTIB-skillsmanager. Mocht je deze nieuwsbrief niet wensen te ontvangen, dan kan je je afmelden via www.otibskillsmanager.nl onder het kopje nieuwsbrief aan de rechterkant.