Otib-Skillsmanager > Nieuwsbrief > OTIB-skillsmanager geïmplementeerd bij VpG Techniek Deel op Pinterest
VpG Techniek aan de slag met OTIB-skillsmanager
27-11-2018
OTIB-skillsmanager geïmplementeerd bij VpG Techniek

In het najaar 2018 is voor de werkmaatschappijen van VpG Techniek “OTIB-skillsmanager” ingericht met hulp van de OTIB-bedrijfsadviseur Jeanine de Vries-Aalbers.

Susan van de Wiel; P&O Manager bij VpG Techniek spreekt vol enthousiasme! Ons personeel is het belangrijkste kapitaal. Wij willen onze medewerkers meer betrekken bij de organisatie en onze gesprekscyclus verder professionaliseren. Het is onze HR-visie om in 2019 meer aandacht te hebben voor opleiding & ontwikkeling en om duidelijkheid te hebben in de doorgroeiwensen van onze medewerkers. OTIB-skillsmanager is een tool die daarbij perfect aansluit!

Om dit te realiseren, hebben wij eerst een presentatie gegeven bij het Management Team van VpG. Vervolgens zijn al onze leidinggevenden getraind in het gebruik van het programma. Daarna zijn op de werkmaatschappijen alle medewerkers uitgenodigd om kennis te maken met het programma en was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Door deze aanpak is er draagvlak, betrokkenheid en enthousiasme gecreëerd.

Wij gaan als VpG Techniek in 2019 goed voorbereid en vol enthousiasme de dialoog aan met onze medewerkers.

Wilt u ook (weer) aan de slag met OTIB-skillsmanager?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van de OTIB-skillsmanager adviseurs:

Deze nieuwsbrief ontvang u in het kader van OTIB-skillsmanager. U bent hiervoor aangemeld omdat u contact hebt, of in het verleden hebt gehad, inzake OTIB-skillsmanager. Mocht u deze nieuwsbrief niet wensen te ontvangen, dan kunt u zich afmelden via https://www.otibskillsmanager.nl onder het kopje nieuwsbrief aan de rechterkant.