Otib-Skillsmanager > Nieuwsbrief > Nieuw in OTIB-skillsmanager: Het maken van een jaarplan! Deel op Pinterest
Nieuwe functionaliteit binnen OTIB-skillsmanager
09-04-2018
Nieuw in OTIB-skillsmanager: Het maken van een jaarplan!

Met ingang van deze week is een nieuwe functionaliteit beschikbaar binnen OTIB-skillsmanager: PLANNEN. Hierbij gaat het om het maken en monitoren van (jaar)plannen met doelstellingen.

Met deze module krijgen medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om (ontwikkel)plannen te maken met doelstellingen voor het functioneren en ontwikkelen. De medewerker is eigenaar van het plan en legt vast wat de doelstellingen zijn voor de komende periode. Deze doelstellingen kunnen door de medewerker, zijn leidinggevenden en/of collega’s worden gevolgd, gemonitord en worden voorzien van feedback.

Deze module is ontwikkeld ter ondersteuning van de medewerker, zodat deze stap voor stap zijn doelen kan bereiken.
Een handleiding voor het gebruik van deze functionaliteit vindt u hier.


De adviseur!

Wilt u overleggen wat OTIB-skillsmanager voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van de OTIB-skillsmanager adviseurs:

Deze nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager verschijnt één keer per maand. Wilt u voorgaande nieuwsbrieven lezen bekijk deze hier.


Dit is een nieuwsbrief in het kader van OTIB-skillsmanager. U bent hiervoor aangemeld omdat u contact hebt, of in het verleden hebt gehad, inzake OTIB-skillsmanager. Mocht u deze nieuwsbrief niet wensen te ontvangen, dan kunt u zich afmelden via www.otibskillsmanager.nl onder het kopje nieuwsbrief aan de rechterkant.