X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Functioneren en ontwikkelen

Met OTIB-skillsmanager kunt u duidelijk en helder vastleggen wat u per medewerker verwacht.

 

Door het vastleggen van de functieprofielen, is het voor iedereen duidelijk welke taken moeten worden uitgevoerd en welke kennis en kunde daarvoor aanwezig moet zijn. In de voorbereiding op het functionerings- of ontwikkelingsgesprek wordt gekeken of de aanwezige kwaliteiten van de medewerker matchen met de gewenste kennis en kunde van de functie. Zowel de leidinggevende als de medewerker is actief betrokken bij de voorbereiding en het uiteindelijke gesprek. 

Mochten er verschillen zijn tussen de gewenste en de geleverde kwaliteiten, voor de huidige functie, maar misschien ook wel voor een toekomstig gewenste functie, dan zijn dit onderwerpen voor gesprek. 

 

Medewerkers kunnen zelf met OTIB-skillsmanager verkennen waar ze staan of waar ze naar toe willen groeien. Daarnaast kunnen zij verkennen wat mogelijke gevolgen zijn van veranderingen op de markt of veranderingen in hun interessen. Of welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Elke medewerker kan met OTIB-skillsmanager zelf zijn opleidingsbehoeften in beeld brengen en zijn carrièrepad vormgeven.

Dit geeft een gefundeerde input voor het gesprek met zijn leidinggevende. 
 

Heeft u nog geen account, neem dan contact op met de supportdesk: 0800 - 7554557 of support@skillskompas.nl 

Wanneer u graag met OTIB-skillsmanager aan de slag wil, maar het er op een of andere manier niet van komt om te starten, denk dan eens aan de workshops.

In 2019 worden er 2 workshops georganiseerd: 14 mei en 3 oktober. Voor aanmelden mail naar otibskillsmanager@otib.nl 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager. U wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, tips en trucks over het gebruik van het instrument. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager of meld u aan!

Door aan te melden gaat u akkoord dat OTIB uw persoonsgegevens verwerkt voor het verzenden van de nieuwsbrieven en u heeft tevens het privacy statement gelezen.  

 

E-MAIL

Wilt u de eerste stappen zetten met OTIB-skillsmanager?
Maak dan gebruik van de verschillende handleidingen die online beschikbaar zijn! Zie hier het overzicht.

Wilt u overleggen wat OTIB-skillsmanager voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met de OTIB-skillsmanageradviseur; Nathalie van der Spek

Voer in wat u zoekt en OTIB helpt u graag verder.