X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Wat is OTIB-skillsmanager?

OTIB-skillsmanager is een online instrument, gericht op de installatiebedrijven. Het geeft inzicht in functies, functioneren en ontwikkelen. 
 

Doel van het instrument is het gesprek tussen leidinggevende en medewerker te stimuleren. Het gesprek over vakmanschap en het ontwikkelen van dat vakmanschap. Door concreet te worden in wat er van elkaar verwacht wordt, is het ook mogelijk om concreet te beargumenteren hoe het gaat. OTIB-skillsmanager geeft structuur en inhoud aan het gesprek over ontwikkeling. 

 

Stap 1: functies vaststellen

Wat zijn de functies van onze organisatie. Welke taken moeten worden uitgevoerd, welke kennis en kunde is daarvoor nodig en wie voeren deze taken uit. 

 

Stap 2: Functioneren in beeld brengen

Doen we wat we doen moeten. Doen we het op een juist niveau. Beschikken alle medewerkers over de juiste kennis en kunde om hun taken uit te voeren. 

 

Stap 3: Ontwikkeling

Het matchen van de gewenste en de geleverde kwaliteiten. Waar zitten de sterke kanten van onze organisatie en onze medewerkers. Wat zijn aandachtspunten. Is ontwikkeling nodig, is verandering nodig. Zitten we op de juiste weg. Realiseren we de doelstellingen die we voor ogen hebben. 

 

OTIB-skillsmanager is een instrument dat leidinggevenden en medewerkers helpt bij het voorbereiden, voeren en vastleggen van het jaarlijkse gesprek over functioneren en ontwikkelen. 

 

Heeft u nog geen account, neem dan contact op met de supportdesk: 0800 - 7554557 of support@skillskompas.nl 

Wanneer u graag met OTIB-skillsmanager aan de slag wil, maar het er op een of andere manier niet van komt om te starten, denk dan eens aan de workshops.

In 2019 worden er 2 workshops georganiseerd: 14 mei en 3 oktober. Voor aanmelden mail naar otibskillsmanager@otib.nl 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager. U wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, tips en trucks over het gebruik van het instrument. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager of meld u aan!

Door aan te melden gaat u akkoord dat OTIB uw persoonsgegevens verwerkt voor het verzenden van de nieuwsbrieven en u heeft tevens het privacy statement gelezen.  

 

E-MAIL

Wilt u de eerste stappen zetten met OTIB-skillsmanager?
Maak dan gebruik van de verschillende handleidingen die online beschikbaar zijn! Zie hier het overzicht.

Wilt u overleggen wat OTIB-skillsmanager voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met de OTIB-skillsmanageradviseur; Nathalie van der Spek

Voer in wat u zoekt en OTIB helpt u graag verder.