X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Aan de slag

OTIB-skillsmanager biedt de technische installatiebranche ondersteuning bij het nadenken over vakmanschap en ontwikkeling en het gericht met elkaar in gesprek gaan hierover. Voor zowel de leidinggevende als voor de medewerker is het eenvoudig om aan de slag te gaan met OTIB-skillsmanager. Neem de sprong!

 

Bedrijf

Wilt u als bedrijf gebruik maken van de mogelijkheden die OTIB-skillsmanager biedt, vraag dan een account aan bij de supportdesk. Met dit account richt u uw eigen OTIB-skillsmanager omgeving in. U geeft uw leidinggevenden en medewerkers hiermee een instrument om het gesprek over functioneren en ontwikkelen structuur en inhoud te geven. 

Bel de supportdesk             0800 - 755 4 557

Mail de supportdesk            info@otibskillsmanager.nl

 

Medewerkers

Wilt u voor uzelf gebruik maken van alle mogelijkheden die dit instrument te bieden heeft, kunt u werken binnen de privé variant van OTIB-skillsmanager. Klik hier om deze privé variant te starten. U kunt kiezen of u wel of niet een eigen account aanmaakt. 

 

Demo

Wilt u eerst even rondkijken in een demo-omgeving van OTIB-skillsmanager? Wij hebben een demo bedrijf ingericht. Met functies en medewerkers. Met alle beschikbare functionaliteiten. Kijk, klik en oefen. Daarvoor is de demo.

Log rechtsboven in met gebruikersnaam       janvanvliet

Wachtwoord                                                   ubenthierwelkom

Heeft u nog geen account, neem dan contact op met de supportdesk: 0800 - 7554557 of support@skillskompas.nl 

Wanneer u graag met OTIB-skillsmanager aan de slag wil, maar het er op een of andere manier niet van komt om te starten, denk dan eens aan de workshops.

In 2019 worden er 2 workshops georganiseerd: 14 mei en 3 oktober. Voor aanmelden mail naar otibskillsmanager@otib.nl 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager. U wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, tips en trucks over het gebruik van het instrument. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van OTIB-skillsmanager of meld u aan!

Door aan te melden gaat u akkoord dat OTIB uw persoonsgegevens verwerkt voor het verzenden van de nieuwsbrieven en u heeft tevens het privacy statement gelezen.  

 

E-MAIL

Wilt u de eerste stappen zetten met OTIB-skillsmanager?
Maak dan gebruik van de verschillende handleidingen die online beschikbaar zijn! Zie hier het overzicht.

Wilt u overleggen wat OTIB-skillsmanager voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met de OTIB-skillsmanageradviseur; Nathalie van der Spek

Voer in wat u zoekt en OTIB helpt u graag verder.